Maak kennis met 
Erik Scholten

Erik Scholten

Erik Scholten richtte First Care Veiligheidstrainingen & Advies op samen met echtgenote Elly. Beiden zijn eigenaar van het bedrijf, waarbij Erik de functie van directeur vervult. Hij is verantwoordelijk voor de organisatie, het management en personeel. Ook verzorgt Erik trainingen, en richt hij zich op klantcontacten, aftersales, acquisitie en vernieuwingen op het gebied van opleidingen.

Erik heeft een verpleegkundige achtergrond. Zo volgde hij de opleidingen tot ziekenverzorgende, A-verpleegkundige, IC-verpleegkundige, verpleegkundige Spoedeisende Hulp, trauma provider, EHBO kaderinstructeur, reanimatie-AED instructeur en instructeur preventiemedewerker. Hij werkte onder andere op de afdeling Spoedeisende Hulp van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

Nee zeggen is voor Erik geen optie. Liever zoekt hij met de klant naar de beste oplossing. “Alle wensen op het gebied van BHV en Arbo zijn bespreekbaar”, stelt Erik. “Een hoogwaardig product leveren, tegen een in verhouding gunstig tarief. Dát is waar het ons om gaat.”