Ben je benieuwd naar de gezichten achter First Care? Lees verder en leer onze collega's kennen.

Collega's aan het woord

Ons team - Loet

Loet

Instructeur/Veiligheidskundige

"In 2011 ben ik bij First Care aan de slag gegaan als instructeur en heb me binnen het bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Het wisselende contact met mensen en het bewust maken van gevaren op de werkvloer vind ik het leukste en meest uitdagende aan mijn werk. En als er dan iets gebeurd is op de werkvloer en je krijgt de terugkoppeling dat mensen door jouw training precies wisten wat ze moesten doen, brengt dat enorm veel voldoening met zich mee."

Ons team - Ria - kleur

Ria

Instructeur

Ik heb voorheen gewerkt als verpleegkundige en ben in 2008 bij First Care als instructeur aan de slag gegaan. Tijdens mijn lessen wil ik de deelnemers graag meer zekerheid bieden. Vaak is het vooral angst of onzekerheid die ervoor zorgen dat mensen niet zo snel te hulp schieten. Dit wil ik veranderen. Het doet me dan ook goed wanneer cursisten me na afloop vertellen dat ze die stap nu wel zouden durven zetten.

Ons team - Elly - kleur

Elly

Gastvrouw

"Vanaf de oprichting van First Care ben ik verantwoordelijk voor de facilitaire zaken. Zo zorg ik er onder andere voor dat de cursisten tussen de training door kunnen genieten van een smakelijke lunch en van een kop koffie met wat lekkers. Waar ik energie van krijg? Daar hoef ik niet lang over na te denken: Het zorgen voor de mensen, dat zit in mijn bloed!"

Ons team - Nicole - kleur

Nicole

Medewerker administratie

"Destijds ben ik begonnen als instructeur. Dit omdat ik het heel belangrijk vind dat mensen iets kunnen doen op het moment dat het erop aan komt. Tegenwoordig ben ik voornamelijk bezig op kantoor om alles achter de schermen op orde te houden. Heel af en toe geef ik nog les omdat ik het contact met mensen niet kan missen. Mensen tijdens de training op hun gemak stellen en vertrouwen geven in wat ze kunnen, daar word ik blij van."

Ons team - Sander - kleur

Sander

Eigenaar

"Mijn vader is destijds het bedrijf begonnen en van jongs af aan kreeg ik de zaken die op dat moment speelde al mee. Op deze manier ben ik al snel betrokken geraakt bij het familiebedrijf. In 2014, na een periode ergens anders werkzaam te zijn geweest, kreeg ik de vraag van Erik of ik in het bedrijf wilde stappen. Het leukste aan mijn werk? Het contact met mensen en de dingen die dagelijks op mijn pad komen."

Ons team - Erik

Erik

Senior adviseur

"In 1996 heb ik dit bedrijf samen met mijn vrouw opgericht vanuit mijn functie als Spoedeisende Hulp verpleegkundige. In al die jaren is de klant bij ons centraal blijven staan. Alle wensen op het gebied van BHV en Arbo zijn bij ons bespreekbaar. En net dátgene spreekt mij aan in mijn rol binnen het bedrijf; de klant behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden."

Ons team - Anjes - kleur

Anjes

Kwaliteitsmedewerker

"Na een tijdje vanaf de zijlijn mee te hebben gekeken, ben ik uiteindelijk ook aangesloten bij het team van First Care. En een team dat is het! Aandacht voor elkaar, dat is wat we belangrijk vinden binnen het bedrijf. Collega's, klanten of deelnemers, voor iedereen maken we tijd. Waar ik blij van word? Het contact met mensen en binnen dat contact net dat stapje extra zetten."

Ons team - Kevin

Kevin

Instructeur

"Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt in diverse functies, hier ben ik altijd BHV'er geweest en de laatse 6 jaar ppl EHBO'er, zodoende is mijn interesse in dit vakgebied gewekt. Toen vond ik dat het tijd werd voor een carrière switch en kwam ik de vacature voor BHV instructeur tegen op het internet. Ik vind het leuk om kennis over te dragen en werk graag in een sociale omgeving. Ik heb vervolgens de sprong in het diepe gewaagd en ben deze uitdaging aangegaan.

Ik ben nog maar net in dienst, maar wat ik wel kan zeggen over de collega's van First care is dat ze me volledig omarmt hebben en datzelfde doen ze bij alle cursisten waaraan les wordt gegeven. Deze manier van omgaan met mensen ligt mij ontzettend goed en zorgt voor een gezellige huiselijke sfeer voor de cursisten en de instructeurs."

Ons team - Monique

Monique

Instructeur

"Na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, traumahulpverlening, calamiteitenhulpverlening en EHBO, de bergingswereld en de transportwereld heb ik de kans gegrepen om iets te gaan doen waar mijn hart ligt; het verlenen van eerste hulp en dit met zoveel mogelijk mensen delen en oefenen zodat ze dit met vertrouwen zelf kunnen gaan toepassen wanneer dit nodig is.

First Care is een warm bedrijf waar je snel het gevoel hebt thuis te komen voor zowel de cursisten als de medewerkers."

Ons team - Sophie

Sophie

Medewerker administratie

"Naast mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik als bijbaan op de administratie van First Care gaan werken.
Na anderhalf jaar elders ervaring op te doen miste ik de collega’s en de sfeer op het kantoor. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de vrijheid die ik hierbij krijg."

Vraagteken

Word jij onze nieuwe instructeur?

Neem contact met ons op en wie weet sta jij hier binnenkort ook tussen!
Liever eerst onze vacature(s) bekijken? Klik hier!

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Bel of mail Sander

013 - 463 47 90 sander.scholten@firstcare.nl
  • checkmark Eigen instructeurs
  • checkmark Flexibel en maatwerk
  • 8,6 Cursisten waardering
  • 25 jaar ervaring