Iedereen moet exact weten wat te doen bij calamiteiten

Bij brand of andere calamiteiten in je bedrijf, wil je vooral niet dat je medewerkers in paniek raken. Daarom is het zaak om snel en slim te schakelen. Iedereen moet veilig en ongedeerd het pand kunnen verlaten. Dat vraagt om een waterdicht ontruimingsplan en de nodige oefening, zodat iedereen exact weet wat er moet gebeuren bij calamiteiten.

Ieder bedrijf is anders en kent andere risico's. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij jou op locatie.

Bel ons gerust 013 - 463 47 90

Je veiligheid goed geregeld

First Care is gespecialiseerd in bedrijfshulpverlening en ontruimingen. We helpen je met het maken van een ontruimingsplan en brengen de risico’s van je bedrijf nauwkeurig in kaart. Zo weet je zeker dat alles op het gebied van veiligheid goed geregeld is. Door onze lange ervaring weten we precies waar we aan moeten denken en gaan we heel efficiënt te werk. Dat scheelt veel tijd en kosten.

Oefening baart kunst

Als bedrijf ben je verplicht om de nodige maatregelen te treffen met het oog op ontruiming. Maar het is de vraag hoe je in de praktijk bij een calamiteit de veiligheid van medewerkers en bezoekers optimaal kunt garanderen. Daarom behandelen wij niet alleen de theorie, maar helpen we je bij het plannen en uitvoeren van een ontruimingsoefening. Het is voor je medewerkers essentieel om te weten wat er van ze verwacht wordt in een noodsituatie en wat de rol van de BHV’ers hierin is.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Bel of mail Sander!

013 - 463 47 90 sander.scholten@firstcare.nl
  • checkmark Eigen instructeurs
  • checkmark Flexibel en maatwerk
  • 8,6 Cursisten waardering
  • 25 jaar ervaring