Omschrijving
Weten de BHV’ers binnen je organisatie wat ze moeten doen bij een ontruiming en werkt het ontruimingsplan? Deze vragen zijn cruciaal bij een ontruiming. Daarom moeten ze regelmatig worden beantwoord en zijn er ontruimingsoefeningen nodig. Daar helpen we je mee: van daadwerkelijk oefenen en organiseren van een ontruimingsoefening tot en met advies, observatie, evaluatie en nazorg.

Voor wie
Deze incompany ontruimingsoefening is bedoeld voor zowel de BHV-organisatie als voor de rest van de organisatie.

Inhoud
Tijdens deze praktijkcursus werken we aan de coördinatie, communicatie en het verkennen van ruimtes tijdens de inzet van de BHV-ploeg. We toetsen steeds het ontruimingsplan met begeleide oefening. De BHV’ers richten zich op hun kerntaken op de plek waar de calamiteit plaatsvindt. We filmen de activiteiten en evalueren ze uitgebreid. Daarna herhalen we de oefening en evalueren we opnieuw.

Door de cursus incompany te verzorgen, leer je optimaal de weg en eventuele knelpunten binnen het eigen bedrijfsgebouw kennen. De oefening kan plaatsvinden zonder dat de rest van de organisatie er last van heeft. Ook kunnen we een grootschalige oefening organiseren voor de hele organisatie.

Op basis van de oefening en evaluatiepunten maken we een evaluatierapport op. Hierin staan de inhoud van de oefening, de rolverdeling en de plus- en knelpunten. Ook bevat het rapport aanbevelingen en adviezen, die we bespreken met de verantwoordelijke binnen de organisatie.

8.6

Klantwaardering:

"Hele leerzame maar ook gezellige cursus gehad!"

Veelgestelde vragen

Welke certificering ontvang ik?

chevron-down

Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Wat zijn de kosten van deze cursus?

chevron-down

De kosten voor de ontruimingsoefening bedragen € 450 excl. BTW. Inbegrepen zijn het evaluatierapport en de bespreking hiervan. Eventuele reiskosten worden apart berekend.

Zijn koffie en thee ook inbegrepen?

chevron-down

Cursussen op onze locatie zijn altijd inclusief koffie, thee en wat lekkers. Bij incompany cursussen gaan wij ervan uit dat de opdrachtgever hiervoor zorgt.

Deze cursus incompany volgen?

Bij jou op locatie of samen met collega-ondernemers? Het is allemaal mogelijk.

Neem contact op

Vragen over onze cursussen?

Bel ons gerust:

013 - 463 47 90
Ons team - Anjes - kleur

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Bel of mail Sander!

013 - 463 47 90 sander.scholten@firstcare.nl
  • checkmark Eigen instructeurs
  • checkmark Flexibel en maatwerk
  • 8,6 Cursisten waardering
  • 25 jaar ervaring