De voordelen van incompany cursussen

Bij First Care beschikken we over uitstekende faciliteiten in Tilburg. Toch kan het soms efficiënter of prettiger zijn om te kiezen voor een incompany cursus bij jou op locatie. Dat is voor ons geen probleem; veel cursussen zijn incompany te volgen. Een incompany cursus kun je eventueel ook organiseren samen met collega-ondernemers.

Maatwerk is onze standaard

De inhoud van onze incompany cursussen ligt uiteraard voor het grootste deel vast. Maar de wijze waarop we de cursussen verzorgen, hangt helemaal af van jouw bedrijf, wensen en specifieke omstandigheden. We zorgen ervoor dat de onderwerpen hierop zijn afgestemd, zodat ze herkenbaar en begrijpelijk zijn. Dat maakt onze cursussen niet alleen leerzamer en boeiender, de stof blijft zo ook veel beter hangen.

Interactieve opzet

Al onze incompany cursussen zijn interactief van opzet. De methodiek is helder en onze werkwijze bestaat uit veel praktijkoefeningen, die leerzaam zijn en blijven hangen. Zo maken we de stof toegankelijk en zorgen we voor de borging van parate kennis én vaardigheden. Desgewenst passen we het opleidingstraject aan om het nog beter aan te laten sluiten op je bedrijfsactiviteiten.

Wij snappen ook dat er overdag gewerkt moet worden

Of je nu een incompany BHV cursus, EHBO cursus of een herhalingscursus wilt volgen, wij verzorgen ze overdag en in de avonduren. Of in het weekend als dat voor jouw bedrijf beter uitkomt. Zonder extra kosten.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Bel of mail Sander!

013 - 463 47 90 sander.scholten@firstcare.nl
  • checkmark Eigen instructeurs
  • checkmark Flexibel en maatwerk
  • 8,6 Cursisten waardering
  • 25 jaar ervaring