First Care 360º

De veiligheid van je organisatie doe je er niet ‘even’ bij. Wij nemen de veiligheid van medewerkers, bezoekers en leveranciers dan ook heel serieus. Dit doen we onder andere door het verzorgen van praktijkgerichte cursussen, maar ook door met een integrale blik te kijken naar alle veiligheidsaspecten van je bedrijf.

Onze aanpak

Van analyse tot advies. Van cursus tot veiligheidsproducten. En van administratie tot borging. Onze First Care 360O benadering is allesomvattend en omvat ook het actueel houden van het ontruimingsplan, de check-up van ontruimingstekeningen, het bijhouden van het logboek brandveiligheid en het controleren van veiligheidsproducten en blusmiddelen. Hiervoor komen we elk jaar bij je langs en aan het eind van de dag voldoe je weer aan de wettelijke eisen.

Herkennen. Inschatten. Ingrijpen.

Onze visie op opleiden is samen te vatten in drie stappen: herkennen, inschatten en ingrijpen. We leren mensen geen trucjes aan, maar we verankeren kennis en vaardigheden, zodat je een noodsituatie herkent, inschat en op de juiste manier ingrijpt. Dat doen we met boeiende, leerzame en interactieve cursussen binnen een veilige leeromgeving. We zorgen dat je op je gemak bent en met alle vertrouwen te werk gaat als het écht nodig is. Zo maken we bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO effectief en vanzelfsprekend.

Wij zorgen ervoor dat de inhoud van al onze cursussen en adviezen aansluit op de behoeften van je bedrijf en medewerkers. De inhoud stemmen we af of jouw specifieke branche en omstandigheden. En als er onvoorziene omstandigheden zijn die invloed hebben op onze werkzaamheden, dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Over First Care

De charme van onze tomatensoep

First Care bestaat sinds 1996 en is een hecht familiebedrijf. Dat merk je en dat proef je. Aan onze persoonlijke manier van werken. Aan onze (zelfgemaakte!) tomatensoep bij de lunch. Aan onze flexibiliteit. De informele sfeer. De korte lijnen. Eigenlijk aan alles. We hebben oog voor elkaar, doen wat we beloven en als het nodig is zetten we een stapje extra. Onze helpende hand is de rode draad bij alles wat we doen.

Moderne en comfortabele faciliteiten

Van een professionele dienstverlener verwacht je moderne en comfortabele faciliteiten. Die bieden we je op onze locatie in Tilburg.

Wist je dat onze faciliteiten ook beschikbaar zijn voor externe cursussen of bijeenkomsten?

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Bel of mail Sander!

013 - 463 47 90 sander.scholten@firstcare.nl
  • checkmark Eigen instructeurs
  • checkmark Flexibel en maatwerk
  • 8,6 Cursisten waardering
  • 25 jaar ervaring