Maak kennis met 
Nicole Schoutens

Nicole Schoutens

“Jaren heb ik in de kinderopvang gewerkt. Toen ik de vacature tegenkwam voor instructeur bij First Care, sprak mij die onmiddellijk aan. Na een inwerkperiode en een interne opleiding tot instructeur kon ik aan de slag.

Meestal geef ik de training op de bedrijfslocatie. Een bedrijf kan voor de basistraining gaan, maar als dat gewenst is, verzorg ik een maatwerktraining. Betreft het een open inloopgroep, dan werk ik op de locatie van First Care. Ik maak er voor mijzelf een sport van om de groep mee te krijgen, zodat ze ‘ah-momenten’ krijgen. Die ontstaan er al snel, omdat er veel interactie is, ze zelf een slachtofferrol mogen vervullen en dus in de praktijk ervaren hoe het is. Daarnaast werken we samen met LOTUS-acteurs. Deze hebben een opleiding genoten tot LOTUS-slachtoffer en weten een ongeval goed in scene te zetten. Ze gaan geweldig op in hun rol en stellen je echt op je gemak.

De kleinschaligheid van ons bedrijf vind ik een pre. Klanten leer je snel kennen en andersom werkt dat ook. Dit vergroot in ieder geval mijn motivatie.”