Ondernemen met oog
voor de maatschappij 

MVO

First Care hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom ondernemen we met aandacht voor onze omgeving. Door naast maatschappelijke
organisaties ook een gezin uit Gambia te ondersteunen. En door initiatieven zoals Alpe d’HuZes en stichting Kinder Vakantie Werk De Blaak te sponsoren. Wij ondersteunen met name doelen die zich richten op kinderen en mensen die het niet zo breed hebben.

Als bedrijf dragen we graag bij aan een duurzame samenleving. Documenten sturen we daarom liever digitaal dan via de post. Bovendien zorgen we ervoor dat de materialen die we tijdens onze werkzaamheden inzetten het milieu zo min mogelijk belasten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de blusproducten die we gebruiken.

Daarnaast zorgen we voor onze medewerkers uiteraard voor een veilige en prettige werkomgeving.

Hoe u veiligheid integreert in uw organisatie, leert u niet uit een boek. Veiligheid draait om ervaring en kennis. Om mensen. Die gedachte dragen we zoveel mogelijk uit. We geven doeltreffend en succesvol invulling aan uw specifieke behoeften, zonder een betrokken houding en menselijk gezicht uit het oog te verliezen. Wat ons betreft een ideale basis om u optimaal trainingen, advies en analyses te bieden.