Wij maken werk
van veiligheid

First Care 360

Wie optimaal zicht wil, overziet alle mogelijkheden en risico’s. Dat vraagt om een brede blik. Om een visie die alle aspecten rondom veiligheid samenvat in een scoop van 360 graden. Met First Care 360 bieden wij die integrale benadering. First Care 360 is een volledig pakket dat u optimaal ondersteunt en volledig ontzorgt bij het up-to-date houden van uw veiligheidsvoorzieningen.

Met First Care 360 bieden we u een complete uitvoering van uw veiligheidsstrategie. Dat gaat van analyse en advies tot opleiding, training en administratie. First Care 360 wordt volledig op de wensen en eisen van uw organisatie afgestemd.

De volgende onderdelen zitten standaard in het pakket:

• Jaarlijks up to date houden van het ontruimingsplan
Het ontruimingsplan wordt uitgebreid gecontroleerd en aangepast aan de meest actuele situatie.

• Jaarlijks check-up van de ontruimingstekeningen
We controleren uw ontruimingstekeningen. Zijn er zaken veranderd die in de tekeningen nog niet terugkomen? Dan zorgen wij voor de nodige aanpassingen.

• Jaarlijkse update logboek brandveiligheid en check blusmiddelen
Uw logboek brandveiligheid moet kloppen. Wij lopen het logboek na en zorgen dat het aan de eisen voldoet. Daarnaast controleren we uw blusmiddelen en de brandmeldingsinstallatie.

Voor de vaste elementen in First Care 360 hebben wij maar een beperkt aantal uren per jaar nodig. Wij komen één dag bij u langs, passen alles ter plaatse aan en zorgen dat u aan het einde van de dag helemaal bij bent. Mochten er nog bepaalde acties van uw kant nodig zijn, dan zullen we die in een kort advies helder omschrijven. Met deze jaarlijkse check-up nemen wij u in korte tijd veel werk en zorgen uit handen.

First Care 360 biedt u veiligheid op maat. Onze unieke aanpak maakt dat de veiligheidsvoorzieningen binnen uw gehele organisatie in orde zijn én blijven. Heeft u specifieke wensen? Dan passen wij ons 360-aanbod graag aan op basis van uw situatie.

<<