Wij dagen u
graag uit

Opleiding en training

Veiligheid saai? Niet tijdens de opleidingen en trainingen van First Care! Onze methodiek is helder, het scala aan levensreddende technieken breed. Dat gaat van aandacht voor AED en reanimatie tot aan EHBO en brandbestrijding. We passen ons aanbod toe op uw dagelijkse praktijk, met alle ruimte voor persoonlijke ervaringen.

First Care biedt de trainingen en opleidingen aan vanuit de eigen locatie in Tilburg, of binnen uw organisatie. Een betrokken, persoonlijke benadering staat in alle gevallen voorop. We prikkelen onze deelnemers, dagen ze uit. Dit in combinatie met een praktische en concrete manier van lesgeven. Wat ons betreft een ideale combinatie om uw medewerkers optimaal te trainen.

Het aanbod van First Care is breed, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor vrijwel alle cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid. Wellicht heeft u niet direct zicht op welk onderdeel binnen ons dienstenpakket nu het beste aansluit op uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

<<