Omschrijving
Elke week worden ruim 300 mensen getroffen door een hartstilstand of fibrillerend hart. Als het gebeurt, is de levenskans van het slachtoffer mede afhankelijk van het handelen van omstanders. Tijdens de cursus Reanimatie & AED leer je hoe je reanimeert en op een verantwoorde en veilige manier een AED gebruikt.

Voor wie
Deze incompany cursus is ontwikkeld voor mensen die uitsluitend het onderdeel Reanimatie & AED willen leren en niet de overige eerste hulp die we tijdens de BHV trainingen behandelen.

Inhoud
Deze cursus bestaat uit uitgebreide praktijkoefeningen reanimatie en AED op basis van de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Bij de onderdelen ‘benaderen slachtoffer’ en ‘reanimatie en AED’ maken we gebruik van oefenpoppen en AED’s.

8.6

Klantwaardering:

"Super om te leren!"

Veelgestelde vragen

Welke certificering ontvang ik?

chevron-down

Na het succesvol afronden van deze cursus, ontvang je het certificaat Reanimatie & AED met een geldigheidsduur van één jaar.

Wat zijn de kosten van deze cursus?

chevron-down

De kosten van de incompany cursus Reanimatie & AED bedragen € 450 excl. BTW. Het certificaat is hierbij inbegrepen. Eventuele reiskosten worden apart berekend.

Zijn koffie en thee inbegrepen?

chevron-down

Cursussen op onze locatie zijn altijd inclusief koffie, thee en wat lekkers. Bij incompany cursussen gaan wij ervan uit dat de opdrachtgever hiervoor zorgt.

Deze cursus incompany volgen?

Bij jou op locatie of samen met collega-ondernemers? Het is allemaal mogelijk.

Neem contact op

Vragen over onze cursussen?

Bel ons gerust:

013 - 463 47 90
Ons team - Anjes - kleur

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Bel of mail Sander!

013 - 463 47 90 sander.scholten@firstcare.nl
  • checkmark Eigen instructeurs
  • checkmark Flexibel en maatwerk
  • 8,6 Cursisten waardering
  • 25 jaar ervaring